Helgen har gått fort som vanligt, precis som jag tycker att hela semestern har gjort. Bara en vecka kvar på semestern…

Var på 30+30 års fest igår. Lollo och Krille fyller båda 30 i oktober, men hade bestämt sig för att det var roligare med en sommarfest. Och med tanke på att Robin och Lollo bor jättefint, precis vid sjön, så var det ingen dum idé.
Och ganska tur med vädret hade vi också, med undantag för en stört skur som kom vid elva tiden.
Grillade, pratade, lekte en lek (Sarahs grislek), drack lite och hade allmänt trevligt. Gick och la mig vid halv två tiden, men endel av de andra höll ut till fem, och gav sig även på nattbad, som kunde slutat illa…
Vi sov i båten (de flesta sov i båtar, dock var det vissa som verkade ha problem att ta sig på båtarna på natten) och eftersom det var ganska blandad tid på när folk la sig, kan jag inte säga att man sov jättemycket. Hörs ju när folk hoppar, springer, halkar ombord på mammas och pappas båt…
Fast som sagt, en mycket trevlig fest, så då kan man ju leva med att man är lite trött idag..

Lite blandade bilder från festen, på den nedersta bilden försöker Gunnar (i ett inte allt för nyktert tillstånd) slå upp ett tält. Till sin hjälp hade han mig, Sarah och Sofie, men han påstod att vi inte hjälpte honom! Snacka om otacksam… Vi filmade även i hans tält, gjorde ett “hemma-hos-reportage”… Fast jag vet inte hur man lägger ut film klipp, så det får ni inte se 🙂

Var på Liseberg med Ewa i onsdags också, riktigt ROLIGT! Men det är det ju alltid på Liseberg, älskar verkligen det stället! Fast det blev lite dåligt väder på kvällen (ösregnade verkligen) men varken jag eller Ewa kinkade, trots att man kunde vrida vatten ur kläderna sen…


Vi vann lite choklad! Fast med tanke på hur många dubbelhakor jag har på den här bilden kanske jag inte borde äta så mycket… Men jag fick ju iallafall åka kanonen, var en tjej framför oss som var så stor att de inte fick igen bygeln, utan fick de henne kliva av…

Nu har jag suttit och surfat runt lite på olika skolors hemsidor, skulle vilja plugga lite på distans… typ ekonomi eller nått sånt. Hittade nog något intressant att börja med, ska kolla upp det mer sen, så jag vet hur det funkar.

Har vart på bågevägen med, alla 4 har kommit hem till stan en sväng, har ju inte sett dem på länge. Så trevligt att ha dem hemma en stund igen, fick lite ny energi av dem. Läste saga för Alice o Tilda och myste lite. Nice…

Imorgion ska jag tapetsera om i köket tror jag, ska börja iallafall…

Natti natti