Har vart på sjön med familjen idag. de hade ju lovat fint väder hela dagen, så vi bestämde oss för en sjöutflykt med vår nya lilla båt. Och liten kändes den verkligen när vi packade ombord 4 vuxna, 1 (hungrig) ettåring, 2 hundar (som ville röra sig väldigt mycket), surfingbräda, ring och vattenskidor. Men vi lyckades tillslut komma iväg, trots att vissa av oss (läs jag) höll på att få ett nervöst sammanbrott…
Som tur var hade mamma och pappa lagt till vid groggön, så vi transporterade oss dit och intog deras något större båt. Och givetvis var de väldigt glada över att se oss, och att de slapp sitta i lugn och ro längre smiley

Sen var det solning som gällde hela förmiddagen… Krille försökte sig på att vindsurfa lite, han har inte gjort det så mycket förrut, så vi lovade att hämta honom om han vinkade. Men han lyckades komma upp på brädan och det gick ganska bra, åt ena hållet iallafall… sen var han så långt borta att vi inte såg att han vinkade… Men så kom Pontus på att det var längesen vi såg hans segel och att han hade suttit på brädan en stund, så han tog lilla båten och åkte och hämtade honom. Vid det laget hade Krille gett upp att vi skulle se honom och börjat paddla till oss istället (vilket inte var lätt i motvind)
På eftermiddagen kom de stora regnmolnen fram, och det blev eftermiddagslur för alla i stora båten.

Krille vindsurfar lite…