Håller på att skicka/dela ut inbjudningar till vår stora återträff för alla damlagsspelare som vi ska ha i september. (Är så lycklig över att Facebook finns, det har verkligen underlättat, och tack Hanna för hjälpen med evenemanget)

Men hur som helst var jag ju tvungen att åka förbi Ängaryds IP när jag åkte runt med inbjudningar igår. Och jag kan inte komma över att de har byggt ett dagis mitt på vår hemmaplan! Och nu har de t o m rivit omklädningsrummen, och typ grävt bort halva c-plan…
Visst det är ju jättebra med en konstgräsplan på Bredstorp, men det spelar liksom ingen roll, Bredstorp kommer aldrig att bli hemmaplan på samma sätt som IP var smiley

Fast inför förra säsongen byttes ju typ allt annat ut oxå, nästan hela laget försvann och ersattes med nya spelare och vi fick nya tränare. (Nu säger jag inte att det var något negativt byte…) De som alltid stod bredvid planen och “hejade” på oss var vid någon annan plan och hejade på något annat lag, träningarna och matcherna var på Bredstorp istället, så egentligen är det bara klubbmärket på tröjan som var samma som innan (tröjorna var oxå nya) och så “gamlingarna” i styrelsen såklart, de blir nog kvar för alltid 😉


“gamlingarna”